LoginBestyrelsen

Hvem er bestyrelsen ?

Formand:

Birgitte Halkjær Storgaard, 35 år, gift med Bjarke og mor til tre børn, Laura 11, Alfred 8 og Asta 5 år.

Er uddannet sygeplejerske i 2010, uddannet jordemoder januar 2020. 

Jeg er aktiv i Forældre og Fødsel, fordi jeg selv har oplevet, hvad en god oplevelse kan gøre for starten af familielivet. Desuden synes jeg, at det er fedt at arbejde for altid bedre vilkår for gravide, fødende og småbørnsfamilier

Jeg brænder for, at enhver kvinde/ familie må komme så stærkt som overhovedet muligt ind i forældreskabet. Det at blive familie er en livsomvæltende proces; en sårbar periode.

Jeg mener, at graviditet, fødsel og familiestart er en kilde til at opleve personligt vækst og menneskelig styrke. Derfor er det så vigtigt, at familierne får en god start på livet. 

For mig er fødslen ikke bare en fysiologisk proces, men en livsbegivenhed, der tvinger os til at reflektere over livets sårbarhed og forundre os over livets styrke. Det er dagen vi aldrig glemmer  dagen, vi måler resten af livet ud fra.

I mit arbejde bruger jeg naturligvis mine personlige erfaringer som mor, men jeg sætter en stor ære i at forsøge at repræsentere så mange forskellige behov som muligt. Jeg trækker naturligvis også på mine faglige erfaringer - altid til brugerens fordel.

Jeg blev på generalforsamllingen i april 2018 genvalgt for de næste to år.

I de næste to år vil jeg arbejde for at få skrevet en strategi samt handleplan for Forældre og Fødsel, således vi kan målrette vores indsats og gøre det lettere at søge midler hjem til konkrete aktiviteter.

Herudover vil jeg repræsentere Forældre og Fødsel i offentlige, politiske sammenhænge, fx. Sundhedsstyrelsen, Sundhedsdatastyrelsen, Danske Regioner, på regionalt plan mv.

Jeg er engageret i fundraising og arbejder for at skabe nogle brugbare produkter og aktiviteter.

Camilla Buus 250x338

Næstformand:

Camilla Buus.

Jeg er 35 år og gift med Kim. Sammen har vi Villum på 2 år, Ingrid på 5 år og Ella på 7 år.

Jeg er uddannet klinikassistent, hvor jeg altid har arbejdet med børn. Derudover er jeg certificeret kostvejleder og sundhedscoach samt certificeret "Giv liv" instruktør. Efter 12 år i tandplejeregi, startede jeg på drømmestudiet som jordemoder. Vores søn var dog syg til han var ca 19 måneder, hvorfor min jordemoderdrøm er sat på stand-by indtil han bliver lidt ældre.

Jeg valgte at blive en del af Forældre og fødsel for blandt andet at holde mig opdateret på viden og hvad der sker indenfor feltet for kommende og nybagte forældre. Og for at forsøge at gøre en forskel.

Jeg er familiemenneske og mit hjerte brænder for, at alle bør møde deres nye tilværelse som forældre på bedste vis og med nærhed og respekt - både før, under og efter fødslen.

Desuden er jeg også aktiv ammerådgiver i Forældre og fødsel, hvilket også optager mig meget.

Jeg arbejder tæt sammen med Formanden, og vil træde i i hendes sted når hun ikke selv har muligheden.Roea

Bestyrelsesmedlem:

Roea Nael, 30 år, og mor til tre børn (5 år, 3 år, og 1/2 år)
Uddannet Cand. Scient i Sundhed og Informatik, sundhedsformidler, børneyogalærer og doula.
Jeg er aktiv i FogF fordi jeg brænder for børne og familieområdet, og jeg håber på at være med til at støtte familier igennem Forældre og Fødsels arbejde.
(Jeg ønsker blandt andet at være med til at gøre os mere synlige på de sociale medier, så vi kan formidle og nå ud til flere familier)


Bestyrelsesmedlem:

Jeg hedder Louise, 36 år, og mor til to vilde og frie drenge på 3 og 5  år.
Jeg er ammerådgiveraspirant og har valgt at gå med i bestyrelsen, fordi jeg synes, det er så vigtigt at få budskabet om bl.a. gratis professionelt ammerådgivning af uddannede ammerådgivere bredt ud til så mange så muligt. Jeg arbejder sammen med Roea på en strategi for at hverve flere medlemmer.


Jeg arbejder aktivt for at sammensætte en lækker velkomstpakke til nye medlemmer af Forældre og Fødsel - og er således også aktiv i fundraising.

Vil du være medlem - tryk her