LoginForbehold

Ammerådgivningen

Ammerådgivningen

Generelle forbehold

Ingen af vore rådgivere, forfattere eller andre involveret i udformningen af dette site kan garantere, at informationer fundet via dette site, i enhver situation er korrekt, komplet eller relevant og kan som sådan ikke føres til ansvar for fejl eller mangler eller for de konsekvenser af enhver art, der må kunne opstå som følge af anvendelsen af informationerne på dette site.

Informationer på dette site bør kun anvendes som informationskilde og bør således ikke anvendes som erstatning for de undersøgelser, behandlinger eller anden form for kontrol det etablerede sundhedsvæsen tilbyder. Der gives således ikke nogen garanti for fuldstændigheden, rigtigheden, anvendeligheden eller troværdigheden af indholdet på dette site eller til de sider der refereres til på andre sites på Internettet.

Brugeren påtager sig ethvert ansvar forbundet med brugen af informationerne.

Ethvert behandligsforslag skal kun betragtes som et forslag blandt mange mulige. Læseren opfordres til at få informationerne bekræftet gennem andre relevante kilder.

Foreningen Forældre og Fødsel forbeholder sig ret til at offentliggøre hele, eller dele af, både spørgsmål og svar. Vil du være anonym anbefales du at underskrive selve spørgsmålet med et fiktivt navn.

Alle informationer på dette site tilhører Forældre og Fødsel og må kun med skriftlig tilladelse anvendes eller mangfoldiggøres til andet end personligt brug.

Vil du være medlem - tryk her